У Вінниці абсолютно гола школярка влаштувала стриптиз на вулиці

Такого відвертого показу голого тіла «не подають» навіть у крутих нічних клубах Вінниці! 12 серпня в обідню пору на перехресті проспекту Юності та вулиці Стахурського повністю роздяглась 16-річна дівчина…

Точніше, зняла легке літнє плаття, спідню білизну і під десятками зацікавлених поглядів одягнула дорогою на Вишенське озеро мініатюрний купальник!

За однією із версій, цей пікантний вуличний стриптиз дівчина програла своїм трьом друзям. І однією з умов суперечки було саме роздягання в публічному людному місці при перехожих, обурених бабусях та шокованих працівниках сусіднього шиномонтажу.

– Факт роздягання неповнолітньої дівчини на цьому перехресті дійсно мав місце, — повідомив начальник міської міліції полковник Юрій Куций. — Скажу чесно, такого в місті давно не було! Бо нам про цей кричущий випадок повідомили городяни, що стали випадковими свідками незвичного перевдягання… Але коли наряд прибув на місце, то компанії молодих людей, в тому числі й «стриптизерки», там вже не було. Ймовірно, молодь похуліганила і пішла купатись на озеро.

В разі затримання дівчині шкільного віку загрожував би штраф за порушення громадського порядку.

Джерело: «33 канал»


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Подборка смешных анекдотов и забавных видео

02.02.2019 - 14:12
Переписка в интернете: — Голова болит, что делать? — Три виски. — О, действительно, легче стало. — Еще три, пока совсем не пройдет. — Слушай, в баре виски закончились, может, ...

Над Уралом пролетел огненный шар, видео

04.03.2018
Случайно на камеру видеорегистратора жителя ...