У Вінниці абсолютно гола школярка влаштувала стриптиз на вулиці

Такого відвертого показу голого тіла «не подають» навіть у крутих нічних клубах Вінниці! 12 серпня в обідню пору на перехресті проспекту Юності та вулиці Стахурського повністю роздяглась 16-річна дівчина…

Точніше, зняла легке літнє плаття, спідню білизну і під десятками зацікавлених поглядів одягнула дорогою на Вишенське озеро мініатюрний купальник!

За однією із версій, цей пікантний вуличний стриптиз дівчина програла своїм трьом друзям. І однією з умов суперечки було саме роздягання в публічному людному місці при перехожих, обурених бабусях та шокованих працівниках сусіднього шиномонтажу.

– Факт роздягання неповнолітньої дівчини на цьому перехресті дійсно мав місце, — повідомив начальник міської міліції полковник Юрій Куций. — Скажу чесно, такого в місті давно не було! Бо нам про цей кричущий випадок повідомили городяни, що стали випадковими свідками незвичного перевдягання… Але коли наряд прибув на місце, то компанії молодих людей, в тому числі й «стриптизерки», там вже не було. Ймовірно, молодь похуліганила і пішла купатись на озеро.

В разі затримання дівчині шкільного віку загрожував би штраф за порушення громадського порядку.

Джерело: «33 канал»


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

В США показали видео, как уничтожили группировку российских наемников в Сирии

29.04.2018 - 15:03
В США показали видео, как ночью 7-го февраля в Сирии были уничтожены российские наемники из ЧВК Вагнера. Американский телеканал MSNBC показал сюжет на эту тему, использовав видео, опубликованное журналистом Ричардом Энгелем ...

Одну из винницких попрошаек вывели на чистую воду: видео

28.12.2016
Почему винничане практически ежедневно жалуются ...