Грандіозна вечірка-фестиваль з пінною дискотекою буде гудіти під Вінницею усю ніч

  26 та 27 липня вінницькі IT-шники відриватимуться на ITPARTY 2013. Масштабну вечірку-фестиваль організовують для всіх спеціалісти інформаційної галузі Вінниччини — хостінг-провайдер Besthosting, медіакорпорація RIA, студія веб-дизайну Глянець.NET та Win Interactive LLC. Такого святкування Дня системного адміністратора у Вінниці ще не було.

  Вінницьким IT-шникам можна лише позаздрити, адже кожен із них запрошений на грандіозну тематичну вечірку цього літа. Два дні на заміській базі відпочинку “Берізка” запалюватимуть до ранку шалені розваги та нестримні конкурси. Але все по черзі.   

 Кожного року в останню п’ятницю липня відзначають День системного адміністратора. Цього року одні з найбільших ІТ-компаній Вінниччини вирішили відсвяткувати професійне свято з розмахом та зібрати на одній вечірці всіх спеціалістів ІТ-галузі Вінниччини.

Вечірка розпочнеться 26 липня о 22:00. МС Ванчо Грозний та DJ Muzon розважатимуть гостей до світанку. Організатори обіцяють влаштувати пінну-дискотеку, трішки небезпеки до свята додадуть факіри під час фаєр-шоу. Підтримуватимуть гарячу атмосферу красуні-PJ-ки, а ще в програмі різноманітні конкурси, розваги та фрік-шоу. Все це відбуватиметься на природі, біля озера, де кожен матиме можливість засмажити шашлик та забутися, відкинувши міську метушню та проблеми робочих буднів.

27 липня святкування продовжать розваги на воді. Початок об 12:00. На учасників очікує:

— Змагання з волейболу. Визначання найкращих волейболістів (та волейболісток) серед ІТ-шників. Щоб узяти участь в змаганнях команди потрібно завчасно реєструвати.

— Змагання на кращий стрибок “бомбочкою”. Чим більше бризків, тим краще.

— Гонки на катамаранах.

— Естафетні запливи. Цього разу ІТ-шникам доведеться змагатися не в швидкості написання програмного коду або розбору системного блоку на час, а в спритності плавання.

База відпочинку “Берізка” знаходиться в селі Тютьки. Дістатися на свято можна автобусом, що курсуватиме з 20:00 від Будинку офіцерів.

Доїхати можна також на таксі. Вартість поїздки коливається від 65 до 100 гривень.

У цьому напрямку також курсує міжміський автобус до села Прибузьке. Він вирушає з площі Перемоги (Вінниця, біля Будинку офіцерів).

  Жити на фестивалі можна у власній палатці. Місця для цього вистачає. На території бази знаходяться також будиночки. Вартість одного 350 гривень, але потрібно зазначити, що їх кількість обмежена, тому, хто розраховує на апартаменти, бронювати місце варто завчасно. 

 Квитки на IT-PARTY 2013 коштують 40 гривень, а безпосередньо в день заходу 50 гривень.  Білети можна придбати  за адресою Соборна, 11/207 (рекламний відділ редакції журналу “Autohouse”). За деталями звертайтеся: 067-432-23-32, (0432) 67-00-72. Співробітники компаній, що організовують PARTY (Besthosting, RIA, веб-студія “Глянець”,  Win Interactive LLC) запрошені безкоштовно.


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Мхитаряну судья помог забить лучший гол в карьере: видео

27.12.2016 - 17:40
Бывший плеймейкер донецкого «Шахтера», выступающий ныне за английский «Манчестер Юнайтед», Генрих Мхитарян в 18-ом туре АПЛ пяткой забил гол, который по его мнению, стал лучшим в его карьере. Комбинация началась ...

Экскаваторщик виртуоз

08.11.2015
Дело мастера боится. И не ...