Злодій-рецидивіст викрав з продуктового магазину… пакет зі сміттям

Близько третьої години до чергової частини Управління ДСО при обласній міліції спецлінією «102» надійшло повідомлення, що у продуктовому магазині по проспекту Юності у Вінниці б’ють вікна.

Наряд групи затримання, що ніс службу неподалік, за кілька хвилин вже прибув на місце.

 – Міліціонери затримали чоловіка, який намагався викрасти з магазину продукти харчування. Це був 49-річний вінничанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. До того ж чоловік не так давно вийшов із місць позбавлення волі, де загалом провів 31 рік свого життя, — повідомив прес-офіцер УДСО області Віктор Ловицький. — Прийшов до магазину вночі, розбив вітрину, а потім заліз до торгового закладу. У магазині чоловік помітив великий пакет. Подумавши, що там продукти, відразу взяв його, аби винести на вулицю і сховати. Як з’ясувалося згодом, це був звичайний пакет зі сміттям. А через кілька хвилин патрульна машина наряду ДСО приїхала на місце виклику і застала чолов’ягу «на гарячому». Він саме виносив «товар» на вулицю. Нічного відвідувача затримали.

Нині розпочате кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує п’ять років позбавлення волі.

Джерело: «33 канал»


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Видео Пургина с алкашами стало новым хитом Интернета (видео)

16.08.2015 - 13:11
Последние дни украинский сегмент интернет-сообщества увлекся просмотром нового юморного видеоролика. На нем так называемый «спикер парламента ДНР» А. Пургин рассказывает, как в Донецке «хорошо живется», а за его спиной алкаши ...

В Танзании гепард проник в машину с туристами: видео

31.03.2018
Сафари-прогулки по африканской саванне являются ...

В Подмосковье потерпел крушение танк (видео)

03.06.2016
Происшествие с танком случилось у ...