На Винничине закрылся “Фронт перемен”, его лидер и большинство членов остались у разбитого корыта

Лидер облорганизации “ФП” Сергей Кудлаенко вступать в “Батькивщину” не будет. По информации “РЕАЛа”, не горят желанием и большинство партийцев. Получается, отпахав несколько лет на родную партию, эти люди после объединения двух политсил на государственном уровне остались не у дел.

  Сегодня Сергей Кудлаенко распространил следующее заявление.  

«Я прийшов у Фронт змін, тому що розглядав цю партію як нову політичну силу, яка об’єднає навколо себе людей, орієнтованих на позитивні зміни в Україні. Протягом чотирьох років я був лідером обласного осередку партії Фронт змін і намагався саме таких людей збирати навколо себе.

 Сьогодні відбувається об’єднання Фронту змін з Батьківщиною. Я зважував для себе все і прийняв непросте рішення не вступати в партію Батьківщина. Для мене це інша партія, позиції якої не у всьому співпадали з моїми позиціями і позиціями Фронту змін. Люди теж розділяли ці дві політичні сили. Той, хто хотів голосувати за «Батьківщину», той голосував. А що робити сьогодні з тими людьми, які довірили представляти свої інтереси депутатам від «Фронту змін»? Я вважаю, що не маю права зрадити цих людей.

Додам, що — і це всі знають — ніколи не були простими також мої стосунки і стосунки моїх коллег по Фронту змін з лідерами обласного осередку Батьківщини. Причина в тому, що в багатьох випадках позицію місцевих представників Батьківщини я вважав неконструктивною і відверто про це говорив. І я не готовий сьогодні з цими людьми повязувати свою майбутню діяльність.

Тому я хочу подякувати усім, з ким ми спільно працювали ці роки, і, звертаючись до своїх коллег, хочу сказати — сьогодні кожен має прийняти рішення самостійно. Що стосується наших фракцій в обласній та районних радах, то я і ті депутати, хто прийшли як депутати від Фронту змін і приймуть рішення, що вони не готові переходити в іншу партію, залишаться в наших окремих фракціях і в складі цих фракцій працюватимуть до кінця каденції. А якщо вони приймуть інше рішення — я поважатиму їх вибір.

Особисто я продовжу свою роботу як депутат обласної ради, не входячи до складу інших фракцій, і також надалі працюватиму на окрузі для своїх виборців, як це робив до цього. А що стосується списку кандидатів в депутати Верховноі Ради, то я з нього вийду. Це буде чесним кроком з мого боку.»


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

В Китае пингвинов облачили в Санта-Клаусов: видео

25.12.2017 - 19:46
Группой, пожалуй, самых необычных «Санта-Клаусов» удивили посетителей зоопарка Харбина. По случаю Рождества в красные плащи и колпаки работники заведения на северо-востоке Китая нарядили пингвинов. Местные детишки пришли в восторг. Им ...

Беспилотные автомобили Google серьезно приблизились к реальному потребителю

15.09.2015
Компания Google назначила руководителя направления ...