На об’єднання Яценюка з… Яценюком їде десант з 1622 депутатів Вінничини

Як відомо, на днях відбудеться анонсоване об’єднання партії Арсенія Яценюка “Фронт змін” з партією “Батьківщина”, парламентську фракцію якої очолює той самий Арсеній Петрович. В зв’язку з цим прес-служба обласної “Батьківщини” розповсюдила наступне бадьоре звернення.

“У суботу, 15 червня, відбудеться урочистий об’єднавчий з’їзд ОО “Батьківщина”, на якому будуть і вінничани. Делегація від нашої області  буде представлена керівниками  районних партійних організацій та депутатами різних рівнів влади. Планується, що з‘їзд проходитиме на Михайлівській площі.

Голова Вінницької обласної партійної організації Людмила Щербаківська зазначила: “Ми очікували на цю подію. Об‘єднання опозиційних сил  під прапором “Батьківщини” дасть можливість оперативно та цілеспрямовано працювати під час президентських виборів.

Ми запрошуємо всіх бажаючих вступати до лав “Батьківщини”. Впевнена, що нас чекає перемога”.

Від “РЕАЛу”. На запитання “РЕАЛу”, скільки ж депутатів їде до Києва, Щербаківська відповіла, що у облорганізації “Батьківщина” 1622 депутата і всі вони задекларували, що поїдуть. Віри, звісно, в це немає, але наша справа – інформувати.


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

В Киеве произошли массовые драки между фанами «Динамо» и «Бешикташа»: видео

07.12.2016 - 00:32
«Динамо» разгромило турецкий «Бешикташ» 6:0, а за пределами поля весь день шли столкновения ультрас двух команд. Зафиксировано несколько драк. Одна из драк произошла возле Майдана Независимости. Фото этого столкновения опубликованы на ...