Офіс президента готує зустріч Зеленського з Орбаном

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Угорщини Петером Сіярто у четвер, 28 грудня. Про це глава ОПУ повідомив у соцмережі Х у четвер, 28 грудня.

Він зазначив, що під час бесіди обговорювалась майбутня зустріч прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана та президента України Володимира Зеленського.

«У продовження розмови президента Володимира Зеленського з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном працюємо над організацією зустрічі двох лідерів у найближчому майбутньому», — резюмував Єрмак.

Зазначимо, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан погрожує заблокувати всю допомогу Євросоюзу для України, а також подальший рух нашої країни до блоку, якщо лідери ЄС не погодяться переглянути всю свою стратегію підтримки Києва. 

Пізніше Орбан заявив, що Угорщина погодиться не накладати вето на пропозицію Євросоюзу щодо виділення фінансування для України в розмірі €50 мільярдів, але Брюссель має розморозити призначені для Угорщини €30 мільярдів.

Вся поведінка і політика Орбана свідчить про те, що насправді йому не перегляд стратегії необхідний, а що він є союзником кремлівського режиму Росії. В такому випадку переговори з ним апріорі не можуть бути результативними. Але їх необхідно проводити, аби весь світ бачив «ху із ху»


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Вблизи Винницы автобус смял легковушку: фото, видео

29.08.2017 - 15:15
Вечером 28 августа неподалеку от Винницы автомобиль «Suzuki» выехал на встречную полосу движения и пропал под автобус дальнего следования. В ДТП погиб водитель легковушки. Как сообщают в отделе коммуникаций ГУНП ...