Молоді орли Юлії Тимошенко з’їздили на могили Бандери і Петлюри

3 20 по 27 жовтня 2013 року Вінницька обласна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода»  брала участь в подорожі по Європі, під час якої відвідали могили Степана Бендери та Симона Петлюри. 

Делегація складалась з 40 молодих людей, представників  молодіжного крила «ВО «Батьківщини», в тому числі представників тих партій, які нещодавно до неї увійшли — ПРП, «Фронт Змін» та Народний рух України. Молоді люди об‘єднались навколо ідеї вшанування пам‘яті видатних українських громадських діячів, які боролися за створення незалежної  України.

Голова Вінницької обласної організації «Батьківщина молода»  Вадим Кудіяров зазначив, що подорож була ініційована координаційною  радою  ВГМО «Батьківщина молода». «Україна взяла курс на євроінтеграцію, але багато молодих  людей ніколи не були в країнах Євросоюзу. Ми  вирішили, що було б корисно показати їм, як живуть в Європі, як ставляться до українців.  Зазначу, що подорож відбувалась на умовах  самофінансування.  В нашій організації  багато молодих людей, які  не потребують фінансової допомоги і можуть  інвестувати кошти в реалізацію своїх ідей та політичних амбіцій», — сказав  Вадим Кудіяров.

Молоді люди були вражені тим, що в країнах Євросоюзу   до України ставляться позитивно.  «Така підтримка відчувається  навіть на побутовому рівні. Коли ми  відвідували кладовище  Вальдфидгоф у Мюнхені, де знаходиться могила Степана Бандери, то були приємно здивовані —  біля монументу  стоять живі квіти. Отже  сюди приходять люди, щоб вшанувати пам‘ять борця за незалежність України», — повідомив голова «Батьківщини-молодої».

 

 Пам‘ятають українських громадських діячів і в Парижі, де знаходиться могила Симона Петлюри.  За словами Вадима Кудіярова, такі місця просякнуті духом українства, що викликає почуття патріотизму та гордості.  

Р.S. Матеріал підготовлено за інформацією прес-служби Вінницької обласної партійної організації «ВО «Батьківщина».


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

«Реал» громит «Ювентус» и с рекордом выигрывает Лигу чемпионов: видеообзор

04.06.2017 - 00:00
Чуда не случилось. «Ювентуса» хватило лишь на первый тайм, который итальянская команда свела вничью благодаря шикарному голу через себя Манджукича. А открыл счет в финале Лиги чемпионов Криштиану Роналду. Случилось ...

В Харькове воры взорвали банкомат и похитили деньги: видео

03.04.2018
Ночью в Харькове преступники добыли ...

ВСУ нанесли удар по террористам под Светлодарском: видео

07.06.2017
Вчера ближе к полуночи украинская ...