У Вінниці пройде чемпіонат з забігу у повзунках

 У Вінниці нещодавно відбувся чемпіонат з віджимання. Понад 40 учасників демонстрували, що вони є «найсильнішими», аби отримати визнання всіх гарних дівчат міста. Змагання відбувались під девізом «Здивуй усіх своєю силою»  та ставили за  мету популяризувати здоровий спосіб життя та продемонструвати, що бути здоровим і сильним — це модно та круто. Ніякого алкоголю, виключно здоровий відпочинок та цікаве змістовне дозвілля!

За умовами чемпіонату, всі учасники вишикувалися у шеренгу та, зайнявши упор лежачи, за командою головного судді, майстра спорту, неодноразового чемпіона України з єдиноборств Ярослава Юргілевича почали віджимання. Чемпіоном став Володимир Костомаров. Юнак зробив 173 віджимання, що й принесло йому перемогу. Почесне друге місце виборов Олександр Яцек, а третє – Микола Загороднюк. 

Організатори Чемпіонату Молодіжна рада міста спільно з пабліком «ЦЕ ВІННИЦЯ, ДРУЖЕ!» запевняють, що найближчим часом будуть проходити нові акції та змагання. Одним із них стане чемпіонат для найспортивніших дівчат міста, а сюрпризом для усіх жителів буде чемпіонат найменшеньких «Забіг у повзунках».   

 


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Американка отращивает бедра до 2,5 метров в надежде поставить мировой рекорд: видео

18.07.2017 - 15:18
43-летняя Бобби-Джо Уэстли из Пенсильвании весит почти 250 килограммов, а обхват ее бедер — 241 сантиметр. Женщина не хочет худеть, даже наоборот: она собирается увеличить объемы и побить предыдущий мировой ...

Группа «Ленинград» сняла очередной клип: видео

01.09.2017
На просторах интернета появился очередной ...