СБУ и прочие силовики Винничины были приведены в боевую готовность

Об успешных антитеррористических учениях сообщает пресс-группа СБУ в Винницкой области

“У Вінницькому регіоні проведено командно-штабне антитерористичне навчання.

25 квітня на одному з військових об’єктів області відбулось командно-штабне антитерористичне навчання за участю представників Антитерористичного Центру при СБ України.

Метою заходу була перевірка стану взаємодії та готовності територіальних формувань правоохоронних органів та органів виконавчої влади до протидії можливим терористичним  проявам на території регіону.

 Тероризм – явище динамічне, знаходиться у стані постійного розвитку. Саме тому ми постійно досліджуємо шляхи підвищення ефективності боротьби з терористичними проявами, враховуючи усі зміни сучасного світу і суспільства. Проведення антитерористичних навчань на місцях в умовах, наближених до реальних – один з таких шляхів”, — зазначив експерт АТЦ при Службі безпеки України Сергій Приходько.

Керівники регіональних управлінь СБ України, МВС України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Пенітенціарної служби, представники Внутрішніх Військ МВС України, органів місцевої влади й управління ретельно  відпрацювали кожен етап потенційно можливої  ситуації.

У процесі навчання продемонстровано належний стан відповідної взаємодії та злагодженості підрозділів територіальних структур, представлених у діяльності Антитерористичного Центру. Члени  координаційної групи та її штабу набули додаткового досвіду в управлінні підпорядкованими силами і засобами при здійсненні заходів протидії терористичним проявам. Правоохоронці продемонстрували спроможність виважено оцінювати ситуацію, орієнтуватись та ефективно виконувати свої функції в екстремальних ситуаціях терористичних загроз.

У заході брали участь сили та засоби управлінь СБУ, МВС, внутрішніх військ, органів влади та ГУ МНС України – всього близько 360 чоловік й 34 одиниці техніки. У процесі навчання  члени  координаційної групи та її штабу набули додаткового досвіду і практичних навичок в управлінні підпорядкованими силами і засобами при здійсненні заходів протидії терористичним проявам. Правоохоронці продемонстрували спроможність виважено оцінювати ситуацію, ефективно виконувати свої функції.

За висновками співробітників Штабу АТЦ  при Службі безпеки України, проведене в умовах раптовості тактико-спеціальне навчання засвідчило високу бойову готовність сил та засобів різної відомчої належності, злагодженість в діях, професіоналізм та готовність діяти.

Прес-група СБ України у Вінницькій області 


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Как будут выглядеть войны будущего, показала оборонная компания Великобритании: видео

16.01.2017 - 14:31
Компания BAE Systems показала, как могут выглядеть разведка и средства ПВО в ближайшие 50 лет Современное оружие — модернизированные винтовки, пушки и ракеты, использующие все те же физические принципы, что ...

Российский актер Охлобыстин попал под криминал (видео)

02.12.2016
Похоже, место прежних «героев новороссии», ...

Под Одессой пронесся смерч: видео

18.06.2018
В Одесской области зафиксировали редчайшее ...