Детективна історія про спалення американського прапора нашими футбольними фанатами

Спалений фанатами американський прапор під час гри 11 вересня керівництво футбольного клубу назвало маренням журналістів.

Але факт нам підтвердили самі фанати.

 

Вони стверджують, що спалили прапор США під час другого тайму гри на першому ряду славнозвісного 8 сектору і хором співали «Гуд бай, Америка». Акцію вінничан повторили українські вболівальники на матчі Україна-Англія. Чому вони це робили?

Під час гри 11 вересня з фут-больною командою з Луцька футболісти ФК «Вінниця» забили 4 голи і перемогли, настрій у всіх був хороший, тому нашу акцію, можливо, не помітили, – стверджує представник фанатів Олександр. А ось головний тренер ФК «Вінниця» Сергій Руденко категорично заперечив спалення прапору під час гри.

– Ви що, смієтесь, ніхто нічого не палив, за стадіоном щось бахкало, а у чаші стадіону нічого не було, — прокоментував Сергій Руденко. – Цього факту міліція не зафіксувала, інспектор не зафіксував, глядачі не бачили. Звідки така інформація, покажіть фотографії?

Фотографії показуємо, бо спалення справді відбулось. І не просто спалення, а, за їхніми словами, це була акція – виявлення громадянської позиції проти діяльності США щодо Сирії. Вони переконані, що через цей конфлікт може добряче дістатись й Україні.

– Ми спалили бутафорний прапор США, символічно підпалили двома паперовими літаками. Мотив для акції полягав в декількох причинах. Одна з них – це ситуація в Сирії. Росія сказала, що підтримає Сирію, якщо США увійде з своїми військами на її територію. Але російські кораблі стоять біля берегів України. Не хочеться, щоб в наш бік стріляли. Ось і виходить, що для України складається не дуже сприятлива ситуація.. Друга причина спалення – це відповідь на скандально відомий випадок з американською рок-групою, яка на своєму виступі дозволила собі зганьбити наш прапор. Прапор Америки був зроблений з паперу, спалили його під бій барабана, а ще ми хором співали пісню «Гуд бай, Америка». Якщо їм можна глумитись над нашим прапором і людьми, то можна і нам – демократія однакова скрізь, – пояснюють свій вчинок фанати футболу.

Джерело: 33 канал


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Пик солнечного затмения: видео

21.08.2017 - 21:10
В США народ массово наблюдает полное солнечное затмение. Его можно лицезреть над всей континентальной частью страны, последний раз такое здесь было 99 лет назад. То есть люди видят его впервые ...

Надежда Савченко сразила своим новым внешним видом: видео

12.03.2017
Накрасила губы, уложила прическу и ...

Появилось видео выступления в Раде полковника Голубана

15.03.2017
Несмотря на сопротивление вице-спикера ВР ...

Джошуа победил Кличко: видео

30.04.2017
Великий украинский чемпион Владимир Кличко ...