На Вінниччині затриманий серійний педофіл та ґвалтівник

Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС у Вінницькій області.

Оперативниками відділу кримінальної міліції у справах дітей затримано 32-річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх. Його жертвами стали троє дівчаток 7-ми,12 та 13-ти років.

Про насильство над дітьми правоохоронцям стало відомо від батьків потерпілих. В ході проведення перевірки міліціонери встановили, що молодик заманював дітей до своєї квартири і схиляв їх до статевих актів.

Працівники міліції затримали кривдника неповнолітніх дівчат у його оселі та вилучили усі речові докази. Педофілом виявився непрацюючий раніше судимий за корисливі злочини вінничанин.

За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування малолітньої), що карається позбавленням волі на строк до 15 років та ще одне за ч.2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх)КК України, що передбачає до 8 років в’язниці. Затриманий перебуває у спеціалізованому закладі, де проводиться психіатрична експертиза. Триває слідство.

Джерело: Магнолія-ТВ.com 


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Новым хитом Интернета стал российский клип о покемонах

27.07.2016 - 19:29
Обычное явление — как только в мире появляется что-то  мегапопулярное, вокруг этого сразу же пытаются заработать (деньги, славу, имя) множество пародистов. Так было с хитом корейца Пси (тысячи перепевов и клипов!), ...

Савченко отличилась зажигательными танцами в пабе: видео

13.11.2017
Надежда Савченко снова стала «звездой». ...