На Вінниччині під колеса депутата потрапили дві подруги

Прямували в аптеку за таблетками, а отямилися в лікарні з перебинтованими тілами.

Саме так сталось нещодавно з двома жительками Козятина — 19-річною Катериною Швець та 16-річною Іриною Поліщук.

Дівчата їхали ввечері скутером до цілодобової аптеки, але до пункту призначення так і не добрались — скутер зіткнувся з автомобілем, який їхав навпроти.

– Десь о восьмій вечора я повернулась з роботи, — розповідає Катерина. — Працюю адміністратором у басейні. До мене в гості прийшла подруга Іра. Вона хрещена донька моєї мами. Батьки попросили купити для них ліки, і ми поїхали. В сумці лежав аркуш паперу з назвою таблеток. Їхали до аптеки скутером вздовж центральної вулиці біля парку і суду. Сильний удар – і я відчула, що ми зіткнулися з машиною. Більше не пам’ятаю нічого.

Ірина, яка сиділа позаду подруги, каже:

– Спочатку я не бачила машини, яка їхала навпроти нас. І тут несподівано побачила фари. Далі було зіткнення.

Дівчата втратили свідомість. Розповідають, що поки приїхала «швидка», вони кілька разів приходили до тями і знову непритомніли.

Найбільше у цьому ДТП постраждала Катерина. Дівчина отримала перелом стегна, струс мозку та численні рани на руках і ногах. Нещодавно її прооперували у Вінницькій обласній лікарні. У Іри теж струс мозку та травма ноги.

– Від депутата, який збив нас, ні вибачень, ні співчуття ми не почули. Операція в обласній лікарні коштувала 15 тисяч гривень, а він просив ще сказати спасибі, що не зобов’язує відремонтувати йому машину.

Водій автомобіля, депутат Козятинської міської ради, має власну точку зору на ту неприємну ситуацію:

– Дівчата зловили гаву і виїхали на зустрічну смугу. Вони не побачили, що моя машина їде навпроти них. Все, що від мене залежало, щоб не сталося більшого лиха, я зробив. А стосовно фінансування лікування, то я ж нікому не пред’являю претензій, щоб мені машину ремонтували. Хоча в’їхали в мене. Розумію, що ситуація там неприємна, дівчат мені шкода, але моєї вини тут немає.

За фактом ДТП правоохоронці ведуть розслідування.

Джерело: "33 канал"


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Смешная кошечка улыбается по-собачьи — высунув язык (видео)

10.04.2016 - 20:03
Плюшевая с виду и очень милая кошечка Ксюша становится новым героем интернетпространства. А еще она умеет улыбаться. Не так, как все кошки, а по-собачьи – высунув язык. Можете полюбоваться ею ...

Новый клип Шакиры стал хитом: видео

18.09.2017
Новый клип Шакиры собирает миллионы ...