Помер перший заступник начальника УСБУ Вінниччини О. Федоренко

 Пам’яті товариша

Коллектив Управління Служби безпеки України у Вінницькій області глибоко сумує з приводу передчасної смерті  першого заступника  начальника Управління Федоренка Олександра Олександровича

  У 57 років пішла від нас прекрасна людина, яка усе своє життя присвятила сумлінному служінню Батьківщині. Для колективу спецслужби Вінниччини його понад 30-річний шлях офіцера – взірець бездоганної служби, приклад справжньої доблесті і відданості обов’язку. За роки служби в органах державної безпеки за досягнуті результати у роботі він неодноразово удостоювався високих державних  нагород. 

 Для співробітників Управління він залишиться бойовим побратимом, щирим другом і вірним товаришем, чудовою людиною, яка завжди притягувала до себе простотою, скромністю і відкритістю. 

Хай земля буде пухом дорогому Олександру Олександровичу, а світла пам’ять про нього завжди залишатиметься в наших серцях.  

                                                            Колектив Управління СБ України у Вінницькій області

 


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

В Виннице по сабаровскому конфликту открыли уголовное производство: видео

30.08.2017 - 12:34
Вечером 29 августа в ГУНП в Винницкой области официально заявили о том, что «городской» отдел полиции по фактам событий, произошедших на поле у Сабарова, открыл уголовные производства сразу по пяти ...