Таємнича загибель молодої жінки з Івано-Франківщини під Якушинцями сколихнула усю Вінницю

Ця жахлива трагедія сталась минулого вівторка зранку. Чоловік добирався на роботу хащами до підприємства на краю Вінниці, неподалік гіпермаркету «Епіцентр». Побачив раптом і вжахнувся – у зашморгу на міцній гілці дерева біля стежки висіла молода жінка. Схвильований чоловік викликав міліцію.

– Раніше я її ніколи тут не бачив. Взагалі сторонні у нас тут не ходять. Ми в тих хащах теж ніколи не затримуємось.

І коли міліція обстежила місце, то з’ясувалось, що молода жінка була добре вдягнена. У неї були мобільний телефон, документи. Грошей було зовсім обмаль. Квитки автобусні – до Вінниці чи до Києва. Золоті прикраси на ній теж були. Ці всі речі вилучили правоохоронці, — розповів ще один з працівників підприємства, який був присутній при слідчих діях. – Мотузка, на якій вона висіла, міцна, довга, синтетична. Її ноги майже діставали землі. Чоловік, який її побачив, казав, що коли труп зняли, то на її шиї чітко було сліди від зашморгу. Як вона закинула мотузку? Висота гілки, де знайшли повішану, чимала, не кожна висока людина дотягнеться до неї! Навіть, щось підставивши… Ще мило біле було біля її тіла…

 Цікаво, що того ж вівторка у інтернет-ресурсах, у «ВКонтакте» об 11.54 з’явились фотографії усміхненої гарної жінки і повідомлення, що 23-річна Мар’яна з далекого від Вінниччини селища міського типу Перегінського безслідно зникла три-чотири доби тому. Ще у п’ятницю поїхала з дому до обласного центру за дипломом і відтоді – ні слуху ні духу. І коли занепокоєні небайдужі мешканці Івано-Франківщини ділились своїми думками, співчували чоловіку та маленькому синочку зниклої та просили надати прикмети зниклої, невідомий залишив відгук на зразок того, що зникла перебуває зараз у Вінниці. Звісно, це повідомлення викликало ще більший подив. А щойно виникли ці запитання, як таємничий користувач видалив запис… І це при тому, що правоохоронці тоді, вочевидь, ще не встановили, звідки родом загибла жінка. Жодних повідомлень про особу загиблої, її фотографій та прикмет тоді ще й близько не було у пресі. Але вже надвечір в Інтернеті з’явились співчуття рідним та близьким Мар’яни.

У міліції підтверджують факт загибелі жінки, але у коментарях обережні.

– Загибла дійсно мешканка Івано-Франківської області, була заміжня і мала маленьку дитину. Сповістили її рідних та близьких, — повідомила начальник сектору зв’язків із громадськістю УМВС області Анна Олійник. – Ознак насильницької смерті на її тілі не виявили. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – «умисне вбивство». Слідство відпрацьовує різні версії події, зокрема і самогубство. Але ситуація більше проясниться після остаточного висновку судово-медичних експертів.

Що місце загибелі жінки дійсно нелюдиме, переконались і наші журналісти. Хащі, кропива по пояс, трава та лопухи, громіздке гілля та бите скло і цегла підстерігають тут необережних людей. Декілька ям, що вже давно перетворились на смітники з горами пляшок, старого одягу, будівельних матеріалів та різного мотлоху. Неподалік від місця трагедії лежали і досить «свіжа» недопита пляшка пива, а ще упаковка від презервативів, недопалки. Коли і хто їх залишив і чи мають вони відношення до смерті жінки? Стали відомі ще деякі обставини, які передували цьому жахливому випадку, але з етичних міркувань редакція не буде їх вказувати.

Звідки мешканка далекого від нас селища Івано-Франківської області опинилась у цьому глухому місці, про яке знає навіть не кожний корінний вінничанин? Та й водії-далекобійники, зокрема, із західного регіону, їдуть лише до автопорту, митної зони і бази відпочинку, що розташовані неподалік траси.

Хто цей незнайомець, який сповістив на Івано-Франківському форумі, що Мар’яна у Вінниці, коли ще не встановили її особу, і чому так швидко видалив своє повідомлення? З такими питаннями звертались до редакції небайдужі вінничани.

А ще стало відомо, що покійна переймалась пошуком можливості гідного заробітку, шукала фірми, що на словах обіцяють «швидкі гроші», але про справжню ціну цих примарних грошей шукач зазвичай дізнається потім…

Так чи інакше, загублене життя молодої жінки вже ніщо не поверне. Непоправне горе спіткало усіх її рідних та близьких. Чоловік втратив дружину, а маленький син – рідну матір.

Джерело: "33 канал"


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

Завершился финал самого крутого Евровидения за последние 20 лет (видео)

15.05.2016 - 00:15
В столице Швеции Стокгольме завершился финал 61-го международного песенного конкурса Евровидение-2016. Честно говоря, он стал, по мнению автора, самым крутым за последние лет 20. Это те, что я видел лично. Обычно, ...

Появилось видео нападения на Ани Лорак целовальщика в Москве

12.06.2017
Украинская певица Ани Лорак продолжает ...

Настя Каменских сняла на видео зажигательный танец в бикини

29.10.2017
Не успели поклонники таланта Насти ...

Дурак дурака тянет на буксире (видео)

15.09.2015
Ребята решили не просто отбуксировать ...