Алексей Порошенко: “В облсовете буду работать в рядах “Батькивщины”

Глава областной “Батькивщины” Л. Щербаковская прокомментировала победу Порошенко

77% та переконливу перемогу здобув на довиборах до Вінницької обласної ради по виборчому округу №3 (Бершадь, частина Бершадського району) єдиний кандидат від опозиційних сил, висуванець обласної організації ВО “Батьківщина” Олексій Порошенко.

 “Це найвищий результат, який показали демократичні сили під час довиборів до місцевих рад, які відбувалися в Україні 24 лютого. Вінниччина вкотре показала, що є плацдармом опозиційних сил в країні. Ряди нашого обласного депутатського корпусу поповнилися ще одним потужним та авторитетним депутатом” — зазначила голова обласної організації ВО “Батьківщина” Людмила Щербаківська.

За результатами голосування, як зазначають у виборчому штабі “Батьківщини” , Олексій Порошенко переміг свого конкурента, висуванця Партії регіонів, голову місцевої ради та адміністрації Михайла Бурлаку на всіх  дільницях округу. Останній набрав лише 18%. Всього у голосуванні взяло участь понад 50% виборців. За словами секретаря територіальної виборчої комісії Валентини Загорій, впродовж дня голосування до ТВК не надійшло жодної скарги на порушення виборчого процесу з боку кандидатів у депутати та представників політичних партій, які їх висунули. “Це свідчить про чесність та прозорість виборчої кампанії”, — підсумувала Валентина Загорій.

“Я щиро дякую всім, хто підтримав мене та демократичні сили області. Як депутат обласної ради, виконаю всі пункти своєї програми, які підтримані місцевими жителями. А окрім цього зможу показати плідну роботу на розвиток Вінниччини в депутатському корпусі в лавах “Батьківщини”, — зазначив Олексій Порошенко.

 


Подпишитесь на новости

 

Коментарі закриті.

Video >>

В Одессе в ходе массовых столкновений разбили голову начальнику полиции: видео

18.11.2017 - 15:51
Из-за позиции мэра Одессы по сооружению в Горсаду нового торгового центра произошли столкновения между активистами и полицией. В них пострадал начальник полиции Одесской области Дмитрий Головин и несколько других правоохранителей. ...

Как развлекаются богатые русские дети: видео

17.07.2017
Дети богатых семей зачастую бесятся ...